Hoe Werkt Het?

Jouw rol als werkgever

De rol van werkgever is tegenwoordig geen makkelijke rol. Er komt nogal wat bij kijken. Je wilt alles zo goed mogelijk geregeld hebben voor je personeel. Je wilt oplossingen die passen bij jouw bedrijf of organisatie en natuurlijk tegen redelijke kosten. Wij helpen daarbij. Wij doen namelijk datgene wat past bij jouw specifieke situatie en we denken hier in mee. Waar nodig schakelen we ons uitgebreide netwerk van specialisten en experts in.


Persoonlijke aanpak voor werkgevers

Of het nu gaat over recruitment, uitzenden of payrolling, personeels- en salarisadministratie of advies over personeelszaken. Met onze persoonlijke aanpak en ons continu streven om de beste in ons vakgebied te zijn, bieden wij meerwaarde voor werkgevers. Met slimme oplossingen, handige tools, kennis en advies werken wij met jou mee om verder te ontwikkelen. Maar ook om flexibel te zijn en in te kunnen spelen op ontwikkelingen in de markt. Bij groei én bij krimp. Voor grote bedrijven en organisaties en voor midden- en kleinbedrijven. In de publieke en de private sector en in diverse branches.

Alles compleet geregeld

Wij regelen je personeelszaken van A tot en met Z. Eén aanspreekpunt voor al je personeelszaken, één loket waar je terecht kunt en waar ze je persoonlijk kennen. Geen ‘nummertje’ waar je via ingewikkelde klantencontactroutes je eigen weg moet zoeken, maar gewoon een eigen accountmanager die je kent, weet wat er speelt in jouw organisatie en die je als startpunt voor al je vragen kunt benaderen. Daarna regelen wij het verder met een heldere terugkoppeling over hoe we het gaan oplossen voor je!

Samen verder bouwen

Wij stoppen niet bij de eerste verkoop. Nee, wij gaan verder. Wij bouwen aan de relatie met onze klanten. We investeren in het vergroten van kennis van jouw bedrijf of organisatie en de branche waarin je actief bent. Want alleen dan kun je echt meerwaarde bieden. En ook als het goedkoper kan, dan denken wij ook graag met je mee. Waarom? Omdat wij geloven in een persoonlijke aanpak op maat in plaats van snelle verkoop. Omdat wij overtuigd zijn van rendement en win-win als je samen verder bouwt. Of het nu gaat over een specifieke dienst of om een totaalpakket op het gebied van personeel. Dat is waar wij voor staan.

Met als resultaat? Jij kan in je rol als werkgever doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En wij werken iedere dag weer hard om hierin de beste te zijn… voor onze klanten.